Jom Kita Berselawat

Rasa Terkena Elektrik Semasa Membaca Buku

Assalamulaikum dan salam sejahtera


Saya bukan hendak paksa anda bersetuju dengan saya bahawa testimoni pembaca panduan 111 Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah ni memang pelik.


Ya.


Setelah saya baca berulang-ulang kali, memang pelik.

Rasa Terkena Elektrik Semasa Membaca Buku
Orang Elektrik

Kalau anda sudah baca post saya yang sebelum ini, seorang pembaca tu memang dia rasa ada magnet pada buku 11 Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah mengatakan beliau seperti terkena elektrik.


Rasa Terkena Elektrik Semasa Membaca Buku


Saya pun tidak pandai nak hurai panjang lebar apa yang diluahkan oleh wanita ini. Anda boleh baca di bawah ini.


Kalau boleh baca dengan tenang dan hayati apa yang ingin disampaikan oleh beliau. Ce wah...ayat skima.


Siti berkata:

Rasa lega.. Allah lapangkan fikiran... selesaikan msalah yg mcm2 lah..masa baca tu kak rasa mcm kena electric jek zrrrrr3...kak amalkn trus td kt tmpt kje...kak mohon dgn Allah supaya kak dpt buat amal kt tmpt kje tanpa halangan n masa..

Alhamdulillah kak dapat apa yg kak hajati..xblh bgtau Cik nora citer sbb banyak sangat yh nk d ceritakan.. syukurnya sbb Allah makbulkan hari ini juga.. cik Nora doakn kak berjaya dalam perniagaan yg bru kak nk mulakan dengan niat kerana Allah..Aamiinn..

Ya Allah klu org tgk malu, dah xtau nk lap air mata,lbih air dari tisu...xpernah jp buku ilmu yg cenggini...ishhh klu nk baca kne msuk blik kunci pintu jd org xdgr kita srakkksrukk kesat ingus..patut baca kt mah..xsabo hah..ambik ko..?

Ank2 mua blajo kt luar..nt buku da siap saje jer nk ltak atas meja,
esk klu ank blik..klu ilang mknanya dia baca..nk suh ank lbih2kn Allah tu yg penting...



Testimoni pembaca 111 formula tarik rezeki terkena elektrik
Testimoni pembaca 111 formula tarik rezeki terkena elektrik
Begitulah ceritanya.


Kalau anda ingin merasai apa yang dirasai oleh mereka yang sudah membaca panduan 11 Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah boleh dapatkannya melalui link di bawah ini.


0 Komentar untuk "Rasa Terkena Elektrik Semasa Membaca Buku"

Back To Top