Jom Kita Berselawat

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera

Bagi memeriahkan dunia blogging , saya dengan ini rasa bebesar hati menyertai segmen Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com.


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


Tag : Segmen
42 Komentar untuk "Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com"

hai..sy pun dah join segmen ni..:) done follow u

dari segmen Mialiana
http://www.kisahsidairy.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
good luck ye!

semoga berjaya.. dari segmen yg sama

dr segmen yg sama http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html .support you

selamat bersegmen
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

datang singgah sini dari segmen yg sama..

salam singgah sambil follow #213

http://airis-contest.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html

Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

All the best!!
Dari segmen yang sama!:D

Assalamualaikum.. Singgah sini dari segmen yg sama dan follow :)

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

salam jumaat.. dari segment yg sama.. done follow blog ini.. jemput singgah ke blog saya pula.. terima kasih..

http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

good luck tau.. :) kalau ada masa, jenguk2 lah kita.. :) dari segmen yang sama.. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

Semoga berjaya kepada yang menyertainya.

Assalamualaikum.. Singgah dari segmen yang sama ..

http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^

Drop here while following you. No. follow: 218. Follow me back. http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Back To Top