Jom Kita Berselawat

GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera


Allahumma Solli'ala Muhammad


Hari ni, saya ingin menyertai satu segmen yang memang saya suka. Jom sama-sama saya menyertainya.


GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS

Assalamualaikum and hi.


Kalau link banner tidak berfungsi, sila klik di sini --->>> SEGMEN

Sebelum join tu, kalau nak baca pasal giveaway  ni  + nak tengok gambar hadiah boleh la klik SINI.



SYARAT-SYARAT.

1. Follow blog ni. (wajib)
2. Buat satu entri bertajuk 'GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS'.
3. Letak gambar kat atas tu.

4. Backlinkkan ke entri ni.
5. Sertakan 2 maklumat berikut dalam entri tu :


Nama blog :notamengajarbelajar
Email : faizalpsp@gmail.com


6. Dah siap, publishkan.

7. Tinggalkan url di ruangan komen.





SENARAI HADIAH.


1x Baju HARDROCK CAFE JAKARTA + Buku Fixi AJAIB
1x Baju PERLIS SINGA UTARA + Novel JASAD
3x Cursor NAMA SENDIRI @ Cursor DEADPOOL
2x Header NAMA SENDIRI
2x Koleksi SHORT STORIES by SVIORS
2x Topup RM5



19 Komentar untuk " GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS "

Terima kasih join :) All the best.

jalan2

https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-penghargaan-sa-viors.html

singgah dari segmen yang sama :)
http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/11/giveaway-penghargaan-sa-viors.html

Terima kasih kerana sudi menganjurkan segmen

singgah membalas kunjungan :) all the best!

salam perkenalan,singgah dari segmen yang sama.. saya dah follow blog ni,harap boleh datang ke blog saya

http://nfhuzairi.blogspot.my/2016/11/giveaway-penghargaan-sa-viors.html

Back To Top