Jom Kita Berselawat

My Blog List Hilang

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera

Awal-awal pagi lagi saya buka komputer, layari internet dan buka blog notamengajarbelajar kesayangan saya ini.

My Blog List Hilang


Seperti biasa saya akan tengok komen-komen yang masuk ke blog ini  untuk dibaca dan memberi respon.

My Blog List Hilang


Setelah selesai membalas komen-komen itu, saya akan tengok bahagian My Blog List sebelah kanan blog ini.

Saya suka tengok entri-entri terbaharu dari rakan-rakan blogger yang tersenarai dalam My Blog List. 

Namun, saya rasa pelik. Habis semua senarai blog dalam My Blog List Hilang! Kenapa semua My Blog List Hilang? 

Semua blog-blog yang saya add dalam My Blog List itu adalah senarai blog yang saya suka kunjungi dan baca.

Baru semalam saya postkan satu entri tentang kesabaran. Saya senyum keseorangan...ini mesti ada hikmahnya....

Kepada rakan-rakan blogger yang saya selalu kunjungi, bolehkan kawan-kawan tinggalkan jejak dibahagian komen agar kita boleh terus berhubung silaturrahim.



Tag : isu semasa
18 Komentar untuk "My Blog List Hilang"

ada masalah jugak? sama lah kita. kena setting balik.

macam mana boleh hilang tu? ada error kot.. sabar aje la kan..

saya pun tidak pasti macamana boleh hilang...mungkin ada error.tapi saya cek tadi memang kosong..

Kene la buat balik nampknye..

banyak bersabar....salam kenal...salam blogging.

salam kenal...salam blogging...terima kasih

Assalammualaikum... faizal,

mselim3 punya bloglist pun ada masalah nie... yang cuba masukkan balik. kekawan.

pls: setiap kesukaran pasti ada kesenangan...

salam...tuan Selim

betul tu...kena sabar sebelum dapat kesenangan

tak pernah pulak jadi macam ni kat sy.. macam mana boleh jadi mcm tu pulak eh? mungkin ada terusik apa2 kot?

selalu gak kena cam ni..kdg2 bosan gak duk layan...nape ek?

seingat saya meman tidak usik apa2..tapi xapalah....

saya tidak pasti...bila saya buat pos ini, ada juga blogger lain yang mengalami masalah ini..

Back To Top