Jom Kita Berselawat

Pengunjung Setia Blog Nota Mengajar Belajar

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurniaNya dapat kita meneruskan kehidupan di alam manya ini.

Entri ini saya coretkan khas kepada semua pengunjung yang bermurah hati meninggalkan jejak ke blog ini sama ada sekadar menyinggah atau tidak jemu-jemu memberi komen. 

Beberapa tahun kebelakangan ini saya rasa jemu dan patah semangat untuk meneruskan hobi berblogging yang cukup bermakna ini .



Alhamdulillah sejak ada pengunjung setia ke sini, semangat saya pulih kembali untuk meneruskan arena blogging dan rasa sayang pula untuk meninggalkannya.

Dalam entri ini saya ingin menyenaraikan beberapa blog yang saya labelkan sebagai pengunjung setia blog nota mengajar belajar.

Seterusnya saya juga berniat  untuk mempromosikan beberapa blog yang tersenarai dalam enteri kepada penggunjug-pengunjung atau blogger yang belum sampai kepada mereka.



Pengunjung Setia Blog Nota Mengajar Belajar


Senarai blogger yang saya lampirkan di sini adalah berdasarkan 20 senarai pengomen yang mempunyai rangkin yang teratas dalam blog saya walaupun dalam gambar di atas saya hanya masukkan 11 pengomen yang teratas sahaja.

Untuk makluman juga, ada yang datang memberi komen ke blog saya tidak meninggalkan jejak ke blog mereka, jadi saya hanya senaraikan blog-blog yang dapat saya jejaki.

Di sini saya ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada semua pengujung sama ada yang tersenarai atau tidak. Semoga hubungan silatarrahim di atara kalian tetap ada sampai bila-bila. Insha Allah.

Mari sama-sama kita doakan keselamatan dan kesejahtraan sesama kita meski tidak mengenali dengan lebih dekat kerana pahala seseorang yang mendoakan saudaranya besar sekali ganjarannya.

Teruskan berkongsi ilmu bermanfaat agar dapat mendekatkan diri kita kepada yang Maha Memberi Berkat.


Tag : Segmen
32 Komentar untuk "Pengunjung Setia Blog Nota Mengajar Belajar"

syukur saya ada di backlink sana.terima kasih admin.ya ada masa kita singgah dan cari ilmu ya tak :)

kena usaha lebih nampaknya untuk masuk senarai november :)

Selamat berblogging. Teruskan usaha bro. Salam kejayaan dunia dan akhirat.

wah banyak juga setia ye....hihi

tqvm sudi singgah blog kathy....salam kenal..

Ada join segmen panjang cik akak tu kan....
tapi awak belom hantar link ke blog cik akak....
mohon tindakan segera....

uwaaa,xde dlm senarai.hahaha...tapi eca nak ucapkan THANKS sebab selalu datang blog eca :)

ada juga tersenarai di situ. terima kasih. :)

jangan patah semangat dan teruskan berblogging.. all the best! :D

yeay.. ada masuk senarai.. heheh
thanks faizal...
tahniah juga kepada mereka yg lain..
smoga ukhwah berpanjangan..

wah ada blacklist juga nama gua tu

wah... :) lepas ni nak rajin2 menyinggah pulak..hehehe

terima kasih kembali sebab sudi singgah blog husna..=)

terima kasih ingatkan saya. saya dah masukkan link ke blog cik akak

salam blogging. salam kejayaan dunia akhirat.terima kasih bro

terima kasih kembali. rasa teruja dikunjungi kak Kathy

insha Allah nanti tersenarai. datanglah selalu

terima kasih memberi semangat kepada saya

sama-sama. semoga persaudaraan tidak putus

sama-sama. terima kasih kerana bertandang ke sini pulak

Tak sangka termasuk dalam list. Trime kasih bos. Hehehe

terima kasih kerana bertandang ke sini. jemputlah datang sokmo

sama-sama kita menyokong antara 1 sama lain.. terima kasih kerana selalu singgah di blog aiza.. terima aksih juga kerana sudi masukkan blog aiza dalam bloglist.. :D

betul tu Aiza. terima kasih juga kepada Aiza, saya suka ke blog Aiza, banyak yang saya belajar dari blog Aiza

Back To Top