Jom Kita Berselawat

Wordless Wednesday # 2 Rahmat Allah Tidak Pernah Putus

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera




27 Komentar untuk "Wordless Wednesday # 2 Rahmat Allah Tidak Pernah Putus"

Tiada alasan kesempurnaan untuk melangkah demi kejayaaan

Semoga keluarga kita mendapat rahmat yang sepatutnya.

subhanallah.. di sebalik kekurangan pasti ada kelebihan.. itulah salah satu bukti keadilan Allah.. semoga kita sentiasa bersyukur kerana dikurniakan kesempurnaan fizikal dan mental..

kelebihan yang Allah berikan dengan adil untuk semua

Sesungguhnya rahmat Allah itu tersangat luas.

teringat seorang senior di zaman sekolah rendah dulu yang mempunyai kurang upaya yang sama seperti gambar di atas dan juga berbakat....

melihat gambar tidak sama melihat yang real

disebalik kekurangan itu ada banyak lagi kelebihan

Allah Maha Kuasa. Dia tau kemampuan seseorang utk terima ujian Nya

Assalammulaikum...faizal,

macam mana nak melukis tanpa tangan..wahh..special. Setiap kekurangan pasti ada kelebihan yg xder kat manusia biasa macam kita nie kan!

mselim3

pls: orang kata OKU tapi bg mselim3 tak...mereka special.. special one!..

setiap orang ada kekurangan dan kelebihan masing2.. Allah Maha Adil..

sesungguhnya setiap kejadian nya ada kelebihan dan kemahiran tersendiri..
salam kenal.

kekurangan diri tak menghalang seseorang tu utk terus berjaya.. yg penting usaha diri sendiri.. peringatan utk diri sendiri jugak ni, jgn leka.. :)

OKU bukan lagi kurang upaya...tapi orang kelainan upaya

Allah jamin rezki manusia dengan jadikan kita cukup fleksible untuk mengadaptasi segala keadaan!. Subhanallah!

Back To Top