Jom Kita Berselawat

Kisah Benar Penjual Sardin dan Usahawan Close Sale RM16000

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera


Allahumma Solli'ala Muhammad


Terima kasih kerana sudi datang ke sini lagi.


Sebelum ini saya sudah berkongsi kepada anda beberapa testimoni pembaca 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah dan hari ini saya ingin kongsikan kepada anda dua kisah benar iaitu:

  1. Kisah penjual sardin dapat order tidak berhenti.
  2. Kisah usahawan dapat close sale RM 16000
111 Formula Rezeki Melimpah Ruah.
Sedapnya sardin


Anda ingin tahu apa rahsianya?


Jom baca selanjutnya.


Kisah Benar Penjual Sardin Dapat Order Tidak Berhenti, Ini Rahsianya



Penjual sardin ini namanya Siti. Beliau menjual sardin keluaran bumiputera dan salah satu usaha beliau adalah dengan membaca dan mengamalkan isi kandungan 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah.


Alhamdulillah, dengan izin Allah SWT beliau dapat order tidak berhenti. 


Siti : Saya dah beli dah hadam pun...alhamdulillah la kak, saya jual sardin
order x berhenti kak... saya jual sardin 100% keluaran bumiputera punya tau...
tq kak Nora.. ni nak kena amek stok lagi... apapun semuanya dengan izin Allah syukur padaNya.
Nora Yusof : Alhamdulillah. Siti___ Tahniah. Semoga Allah limpahkan lagi. Bahagian dari rezeki asingkan kepada yang hak. Nanti bertambah lagi. Aamin.


Ini pula kisah seorang usahawan yang dapat tutup jualan atau close sale sebanyak RM 16000 dan hidupnya mula berubah.


Semua ini dengan izin Allah SWT. Beliau juga pembaca ebook  111 Formula Rezeki Melimpah Ruah.


Sblm beli FTR sy dh rasa kesan dia Sy baca post2 cik kt fb paling deep
sekali bab solat n khusyuk....
Tekad nk gak beli FTR niatkan sebagai pelaburan ilm dan hijrah kearah lebih baik...
Dpt close sale 16k esoknya pas dok selongkaq2 post cik nora yg lps2 n terus
praktik biarpun cik nora kata org nk berjaya xleh btngguh.. sy buat dulu apa yg mampu
paymen masuk terus beli FTR xdak nk pikiq pnjg2 dh.
Baru START BACA BAB HUTANG... dok berebut ngn cik abg la plk dia nk baca juga....
aish, bagus penulisan cik nora... menjadi biarpun sblm tu sy baca post kat fb ja..
Thanks sbb bkongsi ekspecially cara2 nk settlekan utang terima kasih..
ada hutang yg blum lansai ptutla rezekinya asyik bocor... thx cik nora.
Thx Allah saja dpt balas jasa baik cik Nora... selamani bercita2
sgt2 nk p 1 khusus "yg mahal" tu tp kumpul duit cam istana pasir..
ada sja yg mnghlng..tp pas jumpa cik nora biarpun dlm fb dh terasa
hidup ni mula berubah Alhamdulillah...moga dpt kita bersua muka di suatu hari nanti.

Kisah Benar Penjual Sardin Dapat Order Tidak Berhenti
Kisah Benar Penjual Sardin Dapat Order Tidak Berhenti

Alhamdulillah, saya sendiri seronok apabila terbaca kisah gembira saudara kita.


Mudah-mudahan lebih ramai orang kita yang mampu menjadi usahawan berjaya.


Jangan lupa dapatkan panduan 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah sekarang.
1 Komentar untuk "Kisah Benar Penjual Sardin dan Usahawan Close Sale RM16000"

Back To Top