Jom Kita Berselawat

Luahan Seorang Pembaca Buku Ebook 111 Formula Tarik Rezeki

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera


Pernahkah anda baca ebook 111 Formula Tarik Rezeki yang cukup viral sekarang ni?


Kalau belum lagi, baik anda cari jalan untuk baca ebook ini.


Kenapa pula anda kena baca?


Luahan Seorang Pembaca Buku Ebook 111 Formula Tarik Rezeki
Penulis Ebook 111 Formula Tarik Rezeki
Sebabnya, ada orang yang hilang hutang dan dapat jualan melebih RM 16 ribu, asbab membaca ebook 111 Formula Tarik Rezeki.


Dan di bawah ini pula saya lampirkan Luahan Seorang Pembaca Buku Ebook 111 Formula Tarik Rezeki


Luahan Seorang Pembaca Buku Ebook 111 Formula Tarik Rezeki


Seorang pembaca ebook  111 Formula Tarik Rezeki meluahkan :


Saya beli Ebook ni dengan harga RM157 lama dulu. Masa tu hanya ada 70 Formula Tarik Rezeki. Sekarang ada 111 Formula Tarik Rezeki. Mahalkan?


Tapi sbb nak cepat kaya...beli jugak.


Tapi bila saya baca Ebook tu. Allahu..RM 157 tu memang tak laya untuk Ebook FTR tu..malah sangat-sangat bernilai...patutnya lagi sangat-sangat mahal harganya.


Kerana ilmu di dalam tu (ebook) benar-benar tulus dari hari dan banyak membantu kami-kami yang alpa ini.


Ye, saya tidak kaya pun sekarang ni...sebab saya belum betul-betul istiqomah mungkin...tapi ramai yang sudah berjaya..dengan izin Allah juga.


Tapi terima kasih kepada Pn Nora Yusof (penulis ebook 111 formula tarik rezeki) sebab dia banyak menyedarkan kami bahawa rezeki tu memang senang-senang sahaja nak dapat sebenarnya.


Saya share pada anda semua supaya anda pun dapat ilmu yang bermanfaat ini.


Sama-sama  kita bersihkan kolam hati kita supaya ukhwanya hubungan kita sesama Islam dan mendapat redha Ilahi.


Yang paling penting bila sudah baca...saya tidak terfikir lagi nak kaya..tapi belajar banyak rahsia rezeki yang ada di muka bumi Allah ini ..bukan untuk dunia semata-mata tapi juga bekalan akhirat.

Luahan Seorang Pembaca Buku Ebook 111 Formula Tarik Rezeki
Luahan Seorang Pembaca Buku Ebook 111 Formula Tarik Rezeki

Ya...kalau anda ingin tahu dengan lebih lanjut, klik sekarang --->>>111 Formula Rezeki Melimpah Ruah


Kalau anda mahu tambah pendapatan tambahan di rumah, saya amat sarankan anda dapatkan panduan  Job Di Rumah.


 Semoga berjumpa lagi.

2 Komentar untuk "Luahan Seorang Pembaca Buku Ebook 111 Formula Tarik Rezeki"

Back To Top