Jom Kita Berselawat

Video Sebenar Detik Sebelum Pesawat MH 17 Terhempas Berjaya Dirakam

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera

Kalau sebelum ini saya kongsikan dengan anda video pesawat MH 17 terhempas dari jarak jauh, kali ini Video Sebenar Detik Sebelum Pesawat MH 17 Terhempas Berjaya Dirakam yang agak jelas.

Video Sebenar Detik Sebelum Pesawat MH 17 Terhempas Berjaya Dirakam

Video Sebenar Detik Sebelum Pesawat MH 17 Terhempas Berjaya Dirakam


Saya jumpa video ini melalui Berita Harian Online. Kalau kita tengok video ini, tempoh pesawat MH 17 ini terjunam ke bumi tidak terlalu cepat. Harap-harap penumpang dalam MH 17 itu sempat mengucap dua kalimah syahadah.
Tag : isu semasa, Video
17 Komentar untuk "Video Sebenar Detik Sebelum Pesawat MH 17 Terhempas Berjaya Dirakam"

semoga mereka sempat mengucap 2 kalimah syahadah ... al fatihah .

Sedih sangat²..

PENIPUAN MEDIA BERKENAAN KAPALTERBANG MAS YANG DITEMBAK DI UKRAINE.

Sebenarnya kapalterbang yang ditembak itu ialah MH370 dan bukannya MH17 seperti yang diputarbelitkan oleh Media.

MH17 tidak ditembak, malah masih beroperasi di KLIA.
Para penumpang yang dikatakan telah menaiki MH17 di Schiphol Airport Amsterdam itu sebenarnya telah diculik oleh Yahudi.
MH17 telah dibatalkan penerbangannya pada hari tersebut.

Schiphol Airport Amsterdam merupakan pengkalan Zionist MOSSAD.
Terdapat beberapa peristiwa yang membongkar kegiatan di Schiphol Airport yang dikaitkan dengan kegiatan rahsia MOSSAD. Antaranya peristiwa-peristiwa berikut;


1. Kapalterbang Israel mempunyai status istimewa di lapangan terbang schipol. Pada tahun 1992, Pesawat kargo ke Tel-Aviv El Al yang membawa bahan-bahan terlarang untuk perang biologi , yang di buat di US dan untuk dihantar ke Israel, terhempas di Amsterdam melanggar bangunan apartment. Pada mulanya di rahsiakan oleh pihak Belanda atas permintaan Israel tetapi didedahkan dalam satu lapuran rasmi pada Oct 1998, akhbar NRC Handlesblad melapurkan dari dokumen rasmi penyiasatan kapalterbang yang terhempas tersebut membawa 190 litre dimethyl methyl phosphonate, kimia yang digunakan untuk hasilkan gas beracun sarin.
2. Pengakuan bekas menteri pertahanan Belanda Henk Vredeling dalam temubual TV NOS mengaku Belanda menjadi proksi Israel dalam perang Yom Kippur. Mereka menggunakan Schiphol Airport untuk menghantar bekalan senjata secara rahsia ke Israel dalam perang Yom Kippur 1973. Pada 29 Januari 1999, Hakim Besar Belanda mengaku kakitangan sekuriti El Al di Schiphol Airport adalah cabang polis rahsia Israel MOSSAD.
3. Pada 25 Desember 2009, terdapat cubaan untuk meletupkan pesawat Northwest Airlines Flight 253. Seorang lelaki Nigeria Umar Farouk Abdulmutallab cuba meletupkan letupan disembunyikan dalam seluar dalamnya tetapi gagal. Ia didakwa sebagai rancangan al-Qaeda untuk meletupkan kapalterbang tersebut. Terdapat lapuran lelaki tersebut diberi kebenaran memasuki pesawat walaupun tidak mempunyai passport.


Jadi kenapa Media mengatakan MH17 yang ditembak?

Jawapannya ialah:

Yahudi isreal ingin memulakan peperangan darat di Gaza dan untuk itu mereka memerlukan suatu insiden atau peristiwa yang besar berlaku supaya pandangan dunia dapat dialihkan.
Jadi mereka telah merancang untuk menggunakan kapalterbang MH370 yang mereka rampas 4 bulan yang lalu dan mereka ingin menghempaskannya di Ukraine dan menyalahkan Rusia.

Mereka memasukkan mayat-mayat penumpang MH370 yang telah mereka awetkan itu kedalam kapalterbang MH370 dan mereka melancarkannya sebagai MH17.


Mereka menggunakan sistem radar untuk mengawal MH370 dan selepas sampai di Ukraine, mereka melancarkan roket ke arah MH370 dan meletupkannya.
Media-media diseluruh dunia telah diarahkan oleh Yahudi untuk menghebahkan bahawa MH17 telah ditembak. Dalam sekelip mata, Amerika menuduh Rusia yang bertanggungjawab meletupkan pesawat itu.

Berikut adalah bukti-bukti yang penting untuk kita renungkan:

1) Mayat-mayat yang dijumpai itu telahpun reput dan tidak ada sebarang kesan darah.
2) Terdapat kesan-kesan penyeksaan pada badan mayat-mayat.
3) Passport –passport yang dijumpai disitu menunjukkan tidak ada sebarang kesan terbakar dan masih baru.
4) Bangkai kapalterbang yang dijumpai itu jelas menampakkan tanda-tanda MH370. (Bendera Malaysia yang terdapat diatas tingkap penumpang berhampiran pintu masuk adalah berlainan lokasi untuk MH370 dan MH17).
5) Media-media mula melancarkan serangan menghentam Rusia.
6) Tidak ada lagi berita tentang Gaza di Media.

Apakah motif utama Yahudi Israel itu?

MOTIFNYA IALAH SUPAYA DUNIA TIDAK LAGI MENUMPUKAN PERHATIAN KEPADA KEKEJAMAN YANG DILAKUKAN OLEH ISREAL DI GAZA.

Sumber rujukan:

http://jimstonefreelance.com./

http://www.washingtontimes.com/news/2014/jul/18/pro-russia-rebel-commander-suggests-passengers-die/#ixzz37qkaKYMb

http://nodisinfo.com/silicone-dummy-detected-wreckage-mh-17-hoax/

Macam mana dengan ahli-ahli keluarga mh 17 dan mh370? Orang yg berlainan.

tak mahu akal la bro. Penumpang lain lain. Mana boleh tukar 298 mayat mcm tu. Jangan buat andaian yg tak betul dan pesong. Ps hormat keluarga yg sedih itu.

Komen d atas sgt melampau... tolong hormat perasaan kami keluarga mangsa!!

merapu2 aja..

Haha..byk tido,pastu mimpi,pastu berangan..haha

Salam semua..
Saya rasa dakwaan saudara perlukan bukti yang lebih kukuh. Tapi saya tidak menolak yahudi terlibat dalam hal2 begini. Mereka mempunyai kepakaran dlm menjadi dalang kepada sesuatu propaganda.
Semoga Allah menunjukkan kita jalan yg benar..insyaAllah!

Berdoa jea banyak2.. jgan nak babitkan MH370. sebab family lain2.. haishh.. kalau betul tu mh370 .. mne MH17?? mne Family MH17 ?? kan. so pikir dulu,.. Mane Penumpang MH17?? bdoa jea..

kepala lutut engkau pandai buat cerita. jadi tukang karut la

TERLALU BANYAK CRITA YG PELIK X MASSYUK AKAL.Sakit otak aku baca.Yang last skali crita ni la.Aku rasa ni bala yg Allah turunkan untuk kita semua yg sekian lama terleka tentangNya.Bala ni semua dapat walau yg buat dosa segelintir jer.Berturut-turut brita pasal planes yg terhempas.....X pikir lagi ke apaaaa....

Pasal MH370 instinct aku kuat menyatakan diorang masih ada.Masa untuk releasekan victims aku x sure...DOA sahaja senjata paling kuat bagi yang beragama ISLAM.ALLAHUAKBARRRRR!!!!!

Back To Top