Pengumuman Mesra

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera

Terima kasih kepada semua rakan blogger yang tidak jemu-jemu datang ke sini. Saya mohon maaf kerana sudah lama tidak update entri di sini.



Sekali lagi saya ingin membuat pengumuman bahawa buat masa ini saya sedang aktif menulis di blog syukurnyasihat.

Di blogsyukurnyasihat, sedaya upaya saya membangunkan blog yang mempunyai niche iaitu kesihatan jasmani dan rohani.

Habis tu, bagaimana dengan blog notamengajarbelajar ini?

Sejujurnya, saya memang sayang dengan blog notamengajarbelajar yang saya dibangunkan sekian lama ini,. Buat masa ini saya masih tidak mampu untuk menguruskan lebih dari satu blog.

InsyaAllah, jika saya sudah bersedia untuk menguruskan blog ini saya akan kembali. Mungkin dengan niche yang lebih fokus dan berwajah baru.

Salam sayang. Jumpa saya di syukurnyasihat.



8 comments:

  1. Assalammualaikum... faizal,

    terima kasih bebanyak kerana support mselim3..

    mselim3

    pls: pape nanti terjah blog syukurnyasihat

    ReplyDelete
  2. teruskan..saya sentiasa memberi sokongan.

    ReplyDelete
  3. Xpe...yg pntg berusaha dan terus berusaha

    ReplyDelete
  4. xpe.. take ur time.. buat sebagai blog sampingan pun x pe.. macam saya ada 2 blog jugak.. tapi blog kedua tu, kadang2 je update.. kalau ada idea or ada masa (or mood).. hehe.
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  5. Teruskan dengan semangat baru....

    ReplyDelete
  6. usaha terus menerus sahabat ..pasti akan buahkan hasil :)

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers

Recent Posts

Komen Terbanyak Bulan Ini

Vote For Us!

Blogged.my Free Automatic Link Page Ranking Tool Referer List