Hari Ini Sudah Berselawat

Video Wanita dan Pengunci Stereng Menjadi Viral

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera

Bulan Ramadhan tahun 2014 tinggal beberapa hari sahaja lagi. Kalau kita sanggup diuji 17 hari yang lepas, harap-harap kita dapat berdepan dan ujian yang berbaki beberapa hari sahaja lagi.


Sedang asyik membaca Sinar Harian Online tetiba terjumpa satu tajuk yang menjadi viral di internet sekarang ini. Video Wanita dan Pengunci Stereng Menjadi Viral


Ini kisah seorang wanita  dan Pengunci Stereng. Mungkin kesabarannya teruji di bulan Ramadhan yang mulia ini.
SHAH ALAM - Berang kerana kerete baharunya dilanggar, seorang wanita bertindak mengamuk sambil memukul kenderaan pelanggarnya dengan pengunci stereng.
Menurut sebuah portal, kejadian dipercayai berlaku di Kuantan.Insiden bermula apabila seorang lelaki warga emas terlanggar kereta wanita itu dari belakang. 
Kejadian kemudiannya sempat dirakam pengguna jalan raya lain malahan 'drama' amukan itu turut menyebabkan trafik di kawasan kejadian menjadi sesak. 
Video yang menjadi viral sejak semalam mendapat pelbagai reaksi pengguna media sosial berhubung insiden itu

Nak tengok video klik >> https://www.facebook.com/photo.php?v=778541102166959&set=vb.467524629935276&type=2&theater

Pada pandangan saya, di bulan yang penuh dengan keberkatan ini memang banyak ujian yang Allah berikan kepada kita untuk tambah pahala. Ujian bukan setakat kelaparan dan kedahagaan tetapi juga ujian kesabaran.2 Komentar untuk "Video Wanita dan Pengunci Stereng Menjadi Viral"

Back To Top